Den stofbeklædte ledning er næsten to meter lang.

Logitech Zone Wired

Fint headset för datorsamtal.

av Morten Skeldal Østergaard #Hörlurar och headset #Logitech
8.5

Logitech Zone Wired är ett headset som är speciellt framtaget för video- och telefonsamtal via datorn. Det märks på en gång.

Mikrofonens dämpning av omgivande ljud är verkligen effektiv. Vi anslöt ett 35 år gammalt och extremt högljutt tangentbord från IBM till datorn och började skriva frenetiskt. De höga klickljuden hördes nästan inte alls av personen i andra änden av vårt Google Meet-samtal.

Zone Wired är ett par öppna hörlurar som ger fint ljud. Trots att de ligger utanpå öronen är de mjuka och bekväma att ha på länge. Det finns ett högtalarelement i varje kåpa och de är anpassade för det frekvensområde där tal håller till. De är inte lämpliga för musik eftersom det framför allt saknas tyngd i basljudet. Till samtal är de i det närmaste perfekta.

Som så ofta från Logitech är byggkvaliteten hög. På den långa tygklädda sladden sitter det en rejäl fjärrkontroll med knappar för att styra bland annat ljudvolymen. När mikrofonarmen vrids upp stängs mikrofonen automatiskt av. Mikrofonen sitter på vänster kåpa, men den kan faktiskt vridas åt andra hållet också och om headsetet vänds hamnar den till höger.

Headsetet ansluts till en usb c-port i datorn. Det följer med en usb c till usb a-adapter till datorer som saknar usb c-port. Så fort headsetet ansluts första gången installeras de nödvändiga drivrutinerna automatiskt, en process som bara tar några sekunder.


+ Bra samtalsljud
+ Lång tygklädd kabel
+ Bra brusreducering i mikrofonen

Läs mer om Logitech Zone Wired


Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Ett högkvalitativt headset för samtal via datorn. Bra brusreducering, men inte optimalt för musik.

Specifikationer

Märke
Logitech
Frekvensområde
20 - 16 000 Hz
Kabellängd
190 cm
Anslutning
Usb c, usb a
Vikt
211 g