Tour Pro+ TWS har Fast Pair, så du skal bare tage dem ud af æsken i nærheden af en Android-telefon, så finder telefonen automatisk headsettet.

JBL Tour Pro+ TWS

Tour Pro+ TWS är bra trådlösa hörlutat men man blir trött av att ha dem i öronen under längre tid.

av Morten Skeldal Østergaard #Hörlurar och headset #JBL
8.2

Tour Pro+ TWS tar utan problem bort störande bakgrundsljud, men hörlurarna kunde varit bekvämare.

Det är hörlurar av den typ som trycks in i örat. Vi hade inga problem med att få de två öronpropparna att sitta fast i öronen, men deras lite aparta form gör det ansträngande att använda dem under mer än en timme eftersom de är så stora att det trycker mot örats  övre del. Pluggarna sluter helt tätt i örat tack vare de fem olika silikonpluggarna som ska sitta på den del som ska in i örat.

Lurarnas aktiva brusreducering fungerar bra. Den stänger ute bakgrundsljud som trafikbuller och småprat i en offentlig miljö fullständigt. Ljudkvaliteten på musik är bra med en bra varm bas som inte dominerar ljudbilden till utan ger plats för röster och ljusa instrument. Röster i podcasts och mobilsamtal hörs också klart och tydligt.

Google Assistent finns inbyggd i Tour Pro+ TWS, vilket betyder att du kan prata svenska för att fråga vad klockan är eller be assistenten att tända ljuset i dina Philips Hue-lampor. Möjligheten att bara behöva säga ”Hey Google” för att aktivera assistenten är tyvärr förbehållen den engelska versionen, så du måste hålla fingret mot den ena hörluren när du pratar med Google Assistent för att få det att fungera.


+ Bra brusreducering

+ Bra ljudkvalitet

– Inte så bekvämakke så komfortabelt

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Tour Pro+ TWS är bra trådlösa hörlutat men man blir trött av att ha dem i öronen under längre tid.

Specifikationer

Märke
JBL
Frekvensområde
10Hz - 20kHz
Batteritid
Cirka fire timer
Anslutning
USB-C, Bluetooth 5.0
Vikt
2 x 15 gram