Skumbelægningen på bøjlen gør headsettet behageligt at have på hovedet.

JBL Tour One

JBL Tour One är ett bra headset till resväskan. Ljudet är bra och headsetet kan fällas samman i ett resefodral.

av Morten Skeldal Østergaard #Hörlurar och headset #JBL
8.0

Du är redo att ta med dig musik ut i världen med Bluetooth-headsetet Tour One från JBL.

På höger hörselkåpa sitter strömknappen som även används för att starta Bluetooth-parningen med mobilen eller den enhet som det ska kopplas till. Det går även att höja och sänka volymen samt hoppa till nästa låt direkt på headsetet. Om strömmen tar slut går det att använda en kabel som anslutning istället. Kabeln behövs inte för ljudkvalitetens skull, eftersom Bluetooth-anslutningen ger ett bra och detaljrikt ljud med en effektfull bas som grund.

Den aktiva brusreduceringen fungerar i stort sett som den ska. Vi utsatte headsetet för en värmepump och en trafikerad väg, och vi hörde bara ett svagt sus när vi aktiverade brusreduceringen.

Om det omgivande ljudet ändras försöker Tour One själv reglera hur aggressiv brusreduceringen ska vara. Det ger emellanåt aningen störande och hörbara svängningar i ljudåtergivningen.

Det är ett headset som är avsett att vara med i farten. Kåporna är vridbara, så att Tour One kan fällas ihop helt och därmed ta liten plats. Då passar det perfekt i den medföljande väskan som skyddar headsetet under transport. Väskan har dessutom plats för kablarna, så att allt finns samlat på ett och samma ställe.


+ Bra ljud

+ Enkla att transportera

– Små varitationer i brusreduceringen

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

JBL Tour One är ett bra headset till resväskan. Ljudet är bra och headsetet kan fällas samman i ett resefodral.

Specifikationer

Märke
JBL
Frekvensområde
10 Hz - 40 kHz
Batteritid
Cirka et døgn
Anslutning
USB-C, 3,5 mm minijack hovedtelefonstik
Vikt
268