Test av iFrogz Airtime Vibe

Ifrogz Airtime Vibe

Sköna budgethörlurar.

av Markus Dahlberg #Hörlurar och headset #iFrogz
7.6

Räcker det att det låter? Eller vill du höra musikens alla nyanser? Det är frågorna du bör ställa dig vid hörlurshyllan i butiken. Den som väljer iFrogz Airtime Vibe svarar ja på den första frågan.

Airtime Vibe är ett par funktionsdugliga hörlurar som omsluter örat. De är sköna eftersom öronkåporna är ovanligt mjukt vadderade. Huvudbygeln är inte lika tjockt stoppad och kan nästan kännas lite hård.

Kåporna är plastiga så det förslår, men samtidigt är de amerikanskt grova och lär därför tåla ett liv i och ur väskor. Kåporna kan vridas 90 grader eller vikas in för att ta ännu mindre plats. Det följer med en påse att förvara dem i. Hörlurarna är definitivt smidiga att ha med i vardagen.

På höger kåpa finns strömbrytaren, två volymknappar samt en knapp för att hantera den aktiva brusreduceringen (ANC). Alla knapparna är infällda i kåpan och hopplösa att hitta med fingrarna. Det blir till att provtrycka lite här och var innan man hittar rätt. Svårast är det att hitta ANC-knappen. Inte för att det nu gör så mycket. När vi testar hörlurarna pre corona under en flygning över Atlanten lyckas inte funktionen trolla bort särskilt mycket av flygplansbullret. Å andra sidan fungerar hörlurarna med planets underhållningssystem eftersom de även kan anslutas med en audiokabel.

Det omedelbara ljudintrycket är att det låter bra, men efter ett tag inser man att det saknas nyanser i musiken. Det blir lite burkigt och ljudbilden är platt och trist.

iFrogz Airtime Vibe fungerar fint som ett par vardagslurar, men för att riktigt njuta av bra musik får man välja något annat.


+ Billiga
+ Sitter skönt
Medioker brusreducering

Läs mer om Ifrogz Airtime Vibe


Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Bra vardagslurar med medioker aktiv brusreducering. Lätta att packa ned och ta med.

Specifikationer

Märke
iFrogz
Batteritid
30 h
Kabellängd
110 cm
Anslutning
Bluetooth, kabel
Vikt
250 g
Övrigt
Förvaringspåse