Mikrofonen er lige til at trække ud af headsettet, når du ikke har brug for den.

HyperX Cloud II Wireless

Trådlöst headset för spel och videosamtal.

av Morten Skeldal Østergaard #Hörlurar och headset #HyperX
7.8

Cloud II Wireless är ett bra omslutande headset för den som lyssnar på datorns ljud trådlöst till ett rimligt pris.

HyperX headset ser dyrare ut än vad det är. Fästena för öronkåporna är ilsket röda och längs den vadderade huvudbågen går det grova sömmar av röd tråd. Färgen signalerar att detta är ett headset avsett för spel, men det ger också ett något exklusivt utseende.

När vi tar på oss Cloud Wireless II känns det tydligt att konstruktionen är av plast och att öronkuddarna är gjorda av konstmaterial. Passformen är det dock inget fel på och tack vare plasten är headsetet så lätt att det kan sitta på i flera timmar utan att det känns ansträngt.

Den trådlösa anslutningen till datorn sker via en liten usb-adapter som sätts i en ledig usb-port. Den som vill kan faktiskt använda usb-sladden som kabelanslutning till datorn. I båda fallen är ljudet bra i såväl videosamtal som spel. Det sistnämnda får dessutom en användbar surroundeffekt, så att det hörs varifrån ett ljud kommer.

Den som vill lyssna på musik hittar lätt bättre hörlurar, men Cloud II Wireless är en mångsidig lösning för videosamtal, spel och YouTube-klipp. Mikrofonens ljuddämpning fungerar fint och håller det värsta bakgrundsljudet borta. Hela mikrofonarmen kan för övrigt enkelt tas loss när den inte behövs.


+ Fin ljudkvalitet vid samtal
+ Ser exklusivt ut
Byggt i billiga material

Läs mer om HyperX Cloud II Wireless


Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Fint ljud för spel och videosamtal till ett någorlunda rimligt pris.

Specifikationer

Märke
HyperX
Frekvensområde
15 – 20000 Hz
Batteritid
Upp till 30 h
Anslutning
Trådlöst via usb-adapter
Vikt
309 g