Headsettet er godt polstret, så man kan holde ud og sidde med det på hovedet i lang tid.

HyperX Cloud Flight S

Bra headset som på alla sätt är trådlöst.

av Morten Skeldal Østergaard #Hörlurar och headset #HyperX
9.3

Cloud Flight S är ett i det närmaste perfekt headset till datorn. Det är trådlöst på riktigt eftersom det aldrig behövs några sladdar. Det ansluts trådlöst till den adapter som ska sitta i en usb-port och det laddas trådlöst via standarden QI, alltså densamma som många mobiltelefoner och andra tillbehör använder. Någon laddare följer inte med. Det enda vi får är en usb-sladd för laddning via micro-usb-porten.

Ljudet är bra och välbalanserat. Det är inte något för den som vill ha betoning på tung bas. Här är ljudet mer neutralt med klart och tydligt ljud. Vid röstsamtal är detta extra märkbart och båda parter hör tydligt vad den andre säger. Det innebär att även mikrofonen gör sitt jobb. Den kan för övrigt tas loss när den inte behövs.

Anslutningen är enkel och hörlurarna fungerar direkt när usb-adaptern sätt på plats. Den är tyvärr ganska stor, ungefär som att genomsnittligt usb-minne. Det får till följd att den inte kan sitta kvar i en bärbar dator när den packas ner i en väska. Det är det enda vi kan anmärka på.


+ Bra och klart ljud
+ Helt trådlöst
Stor usb-adapter

Läs mer om HyperX Cloud Flight S


Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Ett utmärkt allroundheadset som fungerar till det mesta. Både anslutning och laddning sker trådlöst.

Specifikationer

Märke
HyperX
Frekvensområde
10 – 20 000 Hz
Batteritid
30 h
Kabellängd
-
Anslutning
Trådlöst via usb-adapter
Vikt
320 g
Övrigt
7.1-ljud