epos

Epos GTW 270 Hybrid

Små hörlurar för musik och spel.

av Morten Skeldal Østergaard #Hörlurar och headset #EPOS
9.6

Det är svårt att förstå att det kan komma ett så stort ljud ut ur de små True Wireless-hörlurarna GTW 270 Hybrid från danska EPOS.

Till en mobiltelefon ansluts de via Bluetooth, men det följer också med en liten Bluetooth-sändare för usb c som passar i en pc samt i Nintendo Switch och PlayStation 4 och 5. Usb-adaptern är speciellt framtagen för att ge så lite fördröjning som möjligt. Det är dock till musik som GTW 270 kommer mest till sin rätt. Ljudbilden är omfångsrik och vi hör detaljer som vi aldrig har hört i låtar som vi spelat hundratals gånger. Basen är elegant och den ger en bra botten i både spel och musik.

Med fulladdade hörlurar räcker batterierna i fem timmar enligt Epos. Vi når inte riktigt så långt, men vi får i alla fall ut fyra timmar på en laddning. Lurarna kan sedan laddas upp i etuiet och då blir den totala speltiden 20 timmar innan etuiet måste laddas upp. Tar strömmen slut i hörlurarna räcker det med en kvarts laddning för att det ska fungera i en timme.

Etuiet laddas via en usb c-port och det följer med en sladd men ingen laddare. Däremot ingår det en adapterkabel för att ansluta usb-adaptern till den äldre och större typen av usb-portar, de som kallas usb a.

Värt att notera är också att hörlurarna är IPX5-klassade. Det innebär att de tål en del fukt, typ svett och lättare regn. De är alltså inte vattentäta, utan vattentåliga.

Både hörlurarna och etuiet håller hög byggkvalitet med fina material som känns lyxiga. Epos första True Wireless-lurar är riktigt lyckade.


+ Storslaget ljud
+ Hög byggkvalitet
+ Lång batteritid

Läs mer om Epos GTW 270 Hybrid


Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Välbyggda hörlurar som fungerar med många typer av enheter. Fin byggkvalitet och bra ljud.

Specifikationer

Märke
EPOS
Frekvensområde
20 - 20 000 Hz
Batteritid
5 + 20 h
Anslutning
Bluetooth 5.1, usb c (laddning)
Övrigt
IPX5