CORSAIR GAMING VOID SURROUND

Corsair Gaming Void Surround

Härligt ljud som läcker ut

av #Hörlurar och headset #Corsair
8.0

Corsairs headset omsluter öronen och stänger ute resten av världen. Även om du inte hör världen omkring dig, kan världen höra dig. Det går att spela hög musik i Corsairs headset och tyvärr behöver ljudvolymen inte dras upp särskilt högt förrän bänkgrannen kan vara med och digga.

Ljudkvaliteten är härlig ända upp i de högre ljudnivåerna. Det spelar ingen roll vilken sorts musik det handlar om, klassiskt låter lika bra och tydligt som rock eller mormor Elsa via Skype. Ljudbilden är alltid välbalanserad. Mikrofonen lyckas dämpa bakgrundsljud väl, vilket gör att även samtalspartnern i andra änden får ett knivskarpt ljud. När mikrofonen inte behövs kan den vinklas bort från ansiktet. Det går också att stänga av den helt via en knapp på den vänstra hörselkåpan.

Corsair har dessutom tänkt till vad gäller anslutningarna. Headsetet kan kopplas till en pc, mobil eller pekdator med en vanlig 3,5-millimeters ljudkabel. Det följer även med en usb-adapter som fungerar som ett externt ljudkort i en pc. Det är smart och gör det möjligt att prata via Skype samtidigt som datorns ljudkort spelar musik eller andra ljud utan att påverkas av samtalet.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Ett utmärkt headset för samtal över internet, spel, musik och film.

Specifikationer

Märke
Corsair
Frekvensområde
20 Hz – 20 KHz
Anslutning
Usb, 3,5-mm telepropp
Vikt
790 gram