Mikrofonen kan hurtigt afmonteres, når du ikke bruger den.

Asus ROG Theta 7.1

Tungt headset med runt om-ljud.

av #Hörlurar och headset #ASUS
9.4

Det är jobbigt att sitta med headsetet ROG Theta på huvudet under en längre tid, men den höga ljudkvaliteten gör det mödan värt.

Finsmakaren kan hitta bättre hi-fi-hörlurar i den här höga prisklassen, men ROG Theta bjuder på mycket annat förutom bra ljud.

De ansluts via usb c och den ovanligt kraftiga sladden är klädd i tyg för att den inte ska trassla ihop sig.

Ingen behöver vara rädd att slarva bort det här headsetet, det är nämligen enormt. En fördel med storleken är att vilka öron som helst får plats i de väl tilltagna kåporna. Ett resultat av storleken är dessvärre också att hörlurarna är tunga och att det blir jobbigt att bära dem i längden.

Anledningen till att ROG Theta ser nästan förstorade ut är att det kan ge äkta surroundljud. Det finns alltså flera högtalarelement inbyggda i kåporna för att ge ett ljud som verkligen kommer från alla håll. Det hela fungerar otroligt bra och effekten är förnämlig. Vi har provat headsetet tillsammans med några spel och gjort regelrätta surroundtester, och det hörs verkligen exakt varifrån i rummet ett ljud kommer. Det känns verkligen som att sitta mitt i ett vältrimmat surroundsystem med sju högtalare runt omkring. Imponerande.

Det finns ett litet skjutreglage på lurarna för att justera ljudvolymen och det fungerar oavsett om hörlurarna är anslutna till en dator eller mobiltelefon.


+ Fin ljudkvalitet
+ Bra surroundeffekt
Stora och tunga

Läs mer om Asus ROG Theta 7.1


Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Hög ljudkvalitet och en överväldigande surroundeffekt, men headsetet är väldigt tungt.

Specifikationer

Märke
ASUS
Frekvensområde
20 ~ 40000 Hz
Kabellängd
1,2 m
Anslutning
Usb c
Vikt
650 g