Test av Acer Predator Galea 500

Acer Predator Galea 500

Galea 500 ger ett otroligt realistiskt surroundljud som verkligen som får en att känna sig på plats i ett spel eller en film.

av #Hörlurar och headset #Acer
8.0

Ibland räcker det inte att ljudet i ett spel är bra, man vill känna att man är på plats på riktigt. Det är i alla fall vad Acer vill med headsetet Predator Galea 500 som är inriktat på spel där surroundljud kan förstärka upplevelsen ytterligare.

Ljudet är bra och det är vi hittar den stora fördelen med Galea 500 – tekniken Acer TrueHarmony 3D Soundscape. Namnet avslöjar att det rör sig om något mer än bara surroundljud. När funktionen aktiveras känns det som om man sitter i ett rum med musikerna eller befinner sig mitt i ett spel. När man vrider på huvudet förändras ljudet efter det, så att ljudet som nyss kom framifrån kommer från sidan. Tekniken ger en rumskänsla som vi aldrig har upplevt tidigare.

På sidan finns det en mikrofon som kan dras ut. Ljudet är klart men tyvärr extremt lågt. Kåporna hänger nästan enbart i huvudremmen, vilket gör att headsetet inte är särskilt komfortabelt. Dessutom läcker det lätt in ljud utifrån.


+ Realistiskt surroundljud
+ Hög ljudkvalitet
Dålig passform
Lågt mikrofonoljud
Dyra


Acer Predator Galea 500 finns att köpa här via Prisjakt

Läs mer om Acer Predator Galea 500

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Galea 500 ger ett otroligt realistiskt surroundljud. Prova om möjligt innan du slår till. Formen passar inte alla.

Specifikationer

Märke
Acer
Kabellängd
2 meter
Anslutning
Usb
Vikt
550 gram