Test av Ultimate Ears Wonderboom

Ultimate Ears Wonderboom

En liten trådlös högtalare med tio timmars batteritid – som upplagd att ta med på picknicken.

av Christian Slot #Högtalare #Ultimate Ears
9.6

Wonderboom från Ultimate Ears (som ägs av Logitech) är en robust och portabel liten högtalare som inte tar upp mer plats än en kaffemugg. Formatet till trots låter den dock riktigt bra.

Vi utsätter Wonderboom för både snabb rock och mjuka ballader via Spotify över Bluetooth. Även om ljudet av förståeliga skäl inte kan mäta sig med stora högtalare är mellanregistret väl definierat och basen förvånansvärt djup. Ljudet fyller etern 360 grader runt om högtalaren.

Det går utmärkt att ta med sig Wonderboom in i badrummet eller till poolen. Den tål vatten och flyter till och med, även om den inte är direkt avsedd att vara i vatten. Håller man sig till en ljudstyrka på 75 procent av maximal nivå utlovas en batteritid på tio timmar.

Det finns en knapp på högtalaren för att para ihop den med en Wonderboom till. Detta har vi tyvärr inte kunnat testa.

Wonderboom är perfekt för sommarens turer till stranden eller poolen, men vi saknar en 3,5-millimeters ljudingång för enheter som inte stödjer Bluetooth.


+ Hög ljudkvalitet
+ Robust form
+ Vattentät
Ingen audioingång


UE Wonderboom finns att köpa här via Prisjakt

Läs mer om UE Wonderboom

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Wonderboom är en underbar liten högtalare för alla som vill spela musik vid stranden eller på picknicken. Bra ljud och ett batteri som räcker hela dagen.

Specifikationer

Märke
Ultimate Ears
Anslutning
micro-USB
Vikt
0,45 kg
Mått
10,2 x 14 cm
Batteritid
10 timmar (vid 75% ljudstyrka)
Övrigt
IP67 rating: vattentålig, stöttålig