Test av Ultimate Ears Megaboom 3

Ultimate Ears Megaboom 3

En liten Bluetooth-högtalare som ger ett bättre och fylligare ljud än man man tro.

av #Högtalare #Ultimate Ears
8.9

Det är inte med några större förväntningar vi packar upp den lilla rörformade högtalaren som är lång som ett mjölkpaket ungefär. Men när Ultimate Ears Megaboom 3 är parad med telefonen och börjar spela låter det bättre än man kan tro.

Ljudet fyller lätt ett normalstort rum och högtalaren skapar ett stereoljud som är så pass bra att man kan tro att det står ett par vanliga högtalare framför en.

Såväl ljudböcker som det sköra ljudet ur en klassisk symfoni eller bastung popmusik låter otroligt bra för att komma från en så pass kompakt högtalare.

Strömmen kommer från ett micro-usb-uttag på baksidan. Allra enklast är dock att köpa till laddningsplattan Power Up för 450 kronor. Då räcker det att ställa Megaboom på den för att batteriet ska laddas.

Megaboom 3 är vattentät och kan ligga och skvimpa i poolen om man nu vill det. Ljudvolymen ändras med de överdimensionerade plus- och minusknapparna på sidan. Hålls båda knapparna intryckta läser en röst upp hur många procent av batteriet som återstår.

Eftersom Megaboom bara kan anslutas via Bluetooth, det finns ingen ljudingång. Det finns dock en app som hör till. Med den kan högtalarens fasta program (firmware) uppdateras och det går att stänga av/sätta på högtalaren samt ändra ljudvolymen. Appen tillför inget viktigt som man i vardagen inte kan göra enklare på själva högtalaren, så den glömmer man snart bort.


+ Bra ljud
+ Vattentät
Ingen ljudingång

Ultimate Ears Megaboom 3 finns att köpa här via Prisjakt
Läs mer om Ultimate Ears Megaboom 3


Hitta bästa priset just nu

Omdöme

En liten Bluetooth-högtalare som ger ett bättre och fylligare ljud än man man tro.

Specifikationer

Märke
Ultimate Ears
Anslutning
Bluetooth
Utgångeffekt
36 W
Vikt
925 g
Mått
8,7 x 22,5 cm
Batteritid
20 timmar