Sonos Playbase

Sonos Playbase

Bra ljudlimpa från Sonos till tv:n

av #Högtalare #Sonos
9.2

Sonos är välkända för sina högtalare för att spela upp musik trådlöst i flera rum samtidigt. De tillverkar en mängd olika högtalare som alla har det gemensamt att de kan kopplas ihop med varandra trådlöst för att på så sätt kunna spela musik i flera rum, antingen samma musik eller olika låtar i varje rum.

Playbase är en så kallad ljudlimpa, det vill säga en långsmal högtalare som ska ligga under tv:n för att ge bättre ljud än vad tv:ns inbyggda högtalare klarar. Den kan anslutas optiskt till en modern tv. Den kan inte bara spela upp tv-ljudet utan även musik via Spotify eller från någon internetradiokanal. Det går också att spela upp musikfiler som ligger i en dator via hemmets trådlösa nätverk. Allt styrs med en bra app som finns för Android och iOS.

Ljudet är stort och riktigt bra. Playbase gör lika bra ifrån sig när man tittar på Rapport som när den senaste actionfilmen dånar fram på tv:n. Det fina med Sonos är att det går att bygga ut systemet med fler trådlösa högtalare om man vill få en riktigt surroundupplevelse.

Högtalaren är tänkt att stå under en tv, vilket innebär att tv:n höjs upp lite. Har den dessutom ett stor stativ kan det vara lite svårt att får tv:n att balansera ovanpå högtalaren.


+ Bra och omfångsrikt ljud
+ Spelar upp från många källor
+ Styrs via bra app
Dyr


Sonos Playbase finns att köpa här via Prisjakt

Läs mer om Sonos Playbase

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

En bra ljudlimpa till tv:n som samtidigt kan strömma radio och musik från internet eller från en dator.

Specifikationer

Märke
Sonos
Anslutning
Ethernet, optiskt ljud
Vikt
8,6
Mått
5,8 x 72 x 38 cm