Test av Logitech MX Sound

Logitech MX Sound

Logitechs MX Sound är ett paket med två fina datorhögtalare som fungerar både trådlöst och med kabel. Ljudet är klart och tydligt, men vid högre ljudvolymer förvrängs basen.

av #Högtalare #Logitech
6.6

Ett par externa högtalare till datorn ger ofta bättre ljud än vad de inbyggda förmår. Tänk om samma högtalare även kunde spela musik från mobilen?

In kliver Logitech med Sound MX som kan kopplas till datorn via en sladd och samtidigt fungera trådlöst via Bluetooth. Det går alltså att ha dem anslutna till datorn och på samma gång kopplade via Bluetooth till telefonen.

Det är enkelt att ansluta Sound MX vad man än väljer, men det gäller att hålla ordning eftersom högtalarna spelar upp allt ljud som kommer in. Det går alltså att spela upp ljudet från två enheter samtidigt.

Ljudbilden är godkänd för ett par högtalare i den här prisklassen. De passar bra till såväl film som olika typer av musik. Ljudet är för det mesta klart och sprött med en tydlig och välbalanserad bas. Så länge ljudvolymen inte skruvas upp för långt. Då blir basen förvrängd och det låter bullrigt.


+ Bra anslutningsmöjligheter
+ Klart ljud
+ Förvrängt ljud vid hög volym
Ingen styrning av anslutna enheter


Logitech MX Sound finns att köpa här via Prisjakt

Läs mer om Logitech MX Sound

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

MX Sound ger utmärkt ljud från dator eller mobiltelefon, men det börjar låta illa när ljudvolymen skruvas upp.

Specifikationer

Märke
Logitech
Anslutning
2x 3,5 mm, Bluetooth
Utgångeffekt
24 W
Vikt
1,72 kg
Mått
16 x 16 x 8,34 cm