Fronten er stilren. Alle knapper er henvist til siden af den ene højtaler.

Hama E-80

Lågprishögtalare för Windows.

av Morten Skeldal Østergaard #Högtalare #Hama
5.2

När man köper högtalare för någon hundring på stormarknaden går det inte att ha några högre förväntningar på ljudkvaliteten. Och det är verkligen inte någon överväldigande ljudupplevelse som strömmar ut från de två små Hama-högtalarna. Ljudet är snarare i klass med bra inbyggda högtalare i en bärbar dator. Det saknas detaljer i ljudbilden och basen är ytterst tunn. . Det saknas detaljer i ljudbilden och basen är ytterst tunn.

Om vi ska försöka hitta något positivt är det att de ser dyrare ut än vad de egentligen är och att de är tillräckligt bra för att spela upp Windows systemljud samt ett och annat YouTube-­klipp. Om din stationära dator helt saknar ljud och du inte är kräsen, kan Hama E-80 vara något för dig. Om du har en bärbar dator är det bättre att i stället ­använda de vanliga inbyggda högtalarna.

Högtalarna är små och lätta, och de får all ström de behöver via usb-sladden, så det behövs ingen ­extra strömförsörjning. Det innebär att Hama E-80 är lätta att ta med i väskan om du behöver ha med dig ljud när du är ute och reser.


+ Billiga
+ Ström via usb
Halvdant ljud

Läs mer om Hama E-80


Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Hama E-80 är billiga, men ljudet räcker knappt för att spela upp systemljud i Windows.

Specifikationer

Märke
Hama
Anslutning
3,5 mm telepropp
Utgångeffekt
2 W
Vikt
0,34 kg
Mått
145 x 70 x 67 mm