Du kan styre afspilningen med knapper på toppen af den ene højtaler.

Creative T100

Strama stereohögtalare till datorn.

av #Högtalare #Creative
8.5

Bra stereoljud, stram formgivning och många funktioner till ett rimligt pris. Det är Creatives datorhögtalare T100 i ett nötskal.

De två högtalarna har en lämplig storlek för att stå på var sida om en 24- eller 27-tumsskärm. Tillsammans ger de en mycket väl avvägd stereoeffekt och ljudkvaliteten är definitivt bra nog för både musik och film. Med tanke på storleken och det faktum att det inte finns någon separat baslåda, ger T100 ett fylligt ljud. Ljudbilden är mjuk och på något sätt ganska avslappnad.

T100 kan användas till mycket mer än att bara kopplas till en dator. På den högra högtalaren hittar vi tre ingångar: AUX, usb och optisk. Det sistnämnda kan ge högre ljudkvalitet om det finns en optisk utgång på datorns ljudkort eftersom den optiska signalen inte påverkas av elektroniskt brus från andra komponenter. Dessutom stödjer T100 Bluetooth 5.0, så det går alltså att spela upp ljud från mobiltelefonen. De är dessutom eleganta nog för att användas som högtalare i vilket rum som helst.

Creatives lilla högtalarpaket är ett tilltalande kompromiss mellan pris och kvalitet. De kan inte mäta sig med testvinnaren i vårt jämförande test av högtalare, men den är å andra sidan dubbelt så dyr.


+ Många anslutningsmöjligheter
+ Utmärkt ljud
+ Praktisk storlek

Läs mer om Creative T100


Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Ett bra högtalarpaket som låter riktigt bra med tanke på storleken och priset.

Specifikationer

Märke
Creative
Anslutning
Bluetooth 5.0, AUX, optisk
Utgångeffekt
80 W
Vikt
2 kg
Mått
20,8 x 13 x 9,4 cm