Audio Pro Addon T10 gen2

Audio Pro Addon T10 gen2

Svensk Bluetooth-högtalare av hög kvalitet med härligt ljud.

av #Högtalare #Audio Pro
9.0

Svenska Audio Pro uppdaterar sin mellanstora Bluetooth-högtalare Addon T10 och kallar den kort och gott för Addon T10 gen2. Det är ett bra beslut eftersom det inte finns någon anledning att ändra på ett namn som sedan tidigare står för hög kvalitet.

Det må sitta ett handtag av läder ovanpå T10:an, men särskilt portabel är den inte. Visst går det att flytta högtalaren men den tar ändå upp ganska mycket plats och den har inga batterier, så det krävs att det finns ett eluttag i närheten.

Addon T10 är elegant och välbyggd med detaljer av mässing och, som sagt, läder. På baksidan finns det en AUX-ingång för ljudkällor som saknar Bluetooth samt ett usb-uttag som laddar mobilen medan man spelar musik. Det finns även en knapp med tre lägen för att ställa in basnivån och för den som tycker att basen inte räcker till finns det ett uttag för att ansluta en subwoofer.

Ljudbilden speglar väl T10:ans rena och avskalade yttre. Ljudet är sammanhållet, stramt och ärligt. Musiken spelas upp utan att högtalaren försöker påverka ljudet och det låter helt enkelt väldigt bra. Här finns fler detaljer och öppnare instrument än när vi lyssnar med andra högtalare. Det är helt enkelt trevligt att lyssna på Addon T10, som gör det den ska utan att tränga sig på.

Det går att spela högt utan att ljudet förvrängs, men också tyst och fortfarande få en hel och tydlig ljudbild. Detta om något är kännetecken på att en högtalare är byggd med kärlek och kunnande. Audio Pro klarar den uppgiften med bravur.

Frågan är förstås om Audio Pro Addon T10 är värd 3000 kronor? Vad som låter bra är i mångt och mycket en smaksak, men få lär klaga på det klara ljud som Addon T10 presterar. Sedan kan man ju alltid diskutera om man inte kan nöja sig med kladdigare ljud till ett lägre pris. Det är i så fall upp till var och en.


+ Hög byggkvalitet
+ Bra ljud
+ Laddningsuttag
Dyr


Audio Pro Addon T10 gen2 finns att köpa här via Pricerunner

Läs mer om Addon T10 gen2

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Bra trådlös högtalare med en stram och rättfram ljudbild. Hög byggkvalitet och smidigt usb-uttag för laddning av mobilen. Dyr.

Specifikationer

Märke
Audio Pro
Anslutning
Bluetooth 4.0, aux 3,5 mm, usb (laddning), subwoofer
Utgångeffekt
2x 20W + 40W
Vikt
4 kg
Mått
16,6x32x18 cm
Övrigt
Frekvensomfång: 45 – 22 000Hz