Twinkly Strings fås i 3 forskellige størrelser.

Twinkly Strings

Ljusslinga med 250 LED-lampor för inom- och utomhusbruk

av Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Twinkly
9.3

Riktig julstämning kräver små vita stearinljus i julgranen, eller? De flesta inser att detta är rent livsfarligt och sedan många, många år är det elektriska ljus som gäller.

De flesta använder ljusslingor med 16 ganska stora vita ljus som man enklast släcker genom att skruva ur ett av ljusen. Men nu skriver vi snart 2020 och det är dags för mobiltelefonen och appstyrning att göra sitt intåg även på detta område.

Det är dags för Twinkly Strings! I grunden är detta en vanlig ljusslinga med 250 LED-lampor som sitter med åtta centimeters mellanrum på en 20 meter lång kabel. Via en app går det att styra varje enskild lampa för sig och lamporna kan lysa i 16,8 miljoner färger, så det är upplagt för ett riktigt färggrann, eller kanske färggran, jul i år.

Twinkly Strings håller vad den lovar. Vi hängde upp slingan i redaktionsgranen och det finns lampor nog för att de ska kunna spridas ut jämnt även i en stor gran.

En kul funktion är att Twinkly Strings vet exakt var varje individuell lampa finns. Appen kan använda mobilkameran och det är bara att rikta kameran mot granen för att appen ska registrera var varje lampa sitter. Det är riktigt smart och det fungerar faktiskt helt problemfritt.

I appen finns det många kul effekter att välja mellan och räcker inte de till finns det fler att hämta från internet. I appen går det också att rita egna mönster. Röda lampor längst ner och gula överst? Inga problem. Ska granen blinka i rött och vitt? Absolut. Gillar du lila? Kör på. Allt är möjligt.

Twinkly Strings är visserligen lite dyrare än traditionella ljusslingor, men få är lika roliga.


+ Kul ljusslinga
+ Bra app
+ Lång

Läs mer om Twinkly Strings


Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Kul julgransbelysning som man styras fullt ut via en smidig app.

Specifikationer

Märke
Twinkly
Produkttyp
Ljusslinga
Mått
20 m ljus + 3,5 m kabel
Anslutning
120 - 240 V
Övrigt
IP44