TrackR Bravo

En tunn och smart nyckelbricka för att hitta prylar

av #Diverse #TrackR
7.9

De flesta av oss spenderar säkert mer tid än vad vi vill erkänna på att leta efter nycklar, plånbok eller solglasögon när vi är på väg ut genom dörren en stressad vardagsmorgon mitt i livet. Här kommer TrackR Bravo till hjälp.

Den lilla nyckelbrickan går att spåra via en app i mobilen och via en knapp i appen spelar den upp ett ljud så att man kan hitta den – och prylen den är färst vid. I teorin innebär det att vi äntligen slipper leta efter nycklar och allt annat som vi lägger ifrån oss utan att reflektera över var.

För tyst

Appen och nyckelbrickan paras ihop med ett par knapptryckningar och direkt visas det på en karta var nyckelbrickan befinner sig. Brickan kan ställas in att spela ett ljud om man går iväg för långt bort från den, det vill säga glömmer den. TrackR varnar i inställningarna för att just den funktionen tär på batteriet, som dock är enkelt att byta.

Dessvärre låter inte brickan särskilt högt och ligger den under en kudde eller ett täcke kan det rent av vara svårt att höra den och skulle man behöva leta efter brickan utomhus i en bullrig trafikmiljö till exempel så – glöm det.

TrackR har ingen egen inbyggd gps utan använder telefonen för att ange platsen den befinner sig på när enheterna har kontakt via Bluetooth. Finns brickan någon annanstans visar kartan var den tappade kontakten med telefonen – om det inte dyker upp någon annan som också använder TrackR-appen. Då kan den personens app meddela TrackR:s servrar att den har hittat en nyckelbricka, varpå positionen skickas vidare till brickans rättmätige ägare.


+ Lätt att ansluta till mobilen
+ Enkelt att använda
Låg ljudnivå
Beroende av andra


TrackR Bravo finns att köpa här via Prisjakt

Läs mer om TrackR Bravo

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

TrackR Bravo är enkel att installera, men den låter inte särskilt högt och den är beroende av andra enheter för att kunna skicka sin position.

Specifikationer

Märke
TrackR