TomTom GO 5200

TomTom Go 5200

Intelligent gps med Wi-Fi.

av Anders Daugaard #Diverse #TomTom
9.4

Har du en gps vet du förmodligen hur krångligt det är att uppdatera kartorna via datorn. Det slipper vi med TomTom Go 5200. Den kan nämligen anslutas till trådlösa nätverk och uppdatera kartorna smidigt den vägen. En annan riktigt bra funktion är att kartorna tillsammans med trafikinformation och platser för fartkameror uppdateras utan extra kostnad så länge gps:en fungerar.

Skärmen är på fem tum och det finns plats för ett SIM-kort, som används för uppdateringar på fältet. Gps:en är röststyrd och lär sig dina körvanor och kan därmed förutspå vart du är på väg. När man under färd närmar sig en fartkamera eller en bilkö varnar Go 5200.

Med appen MyDrive går det att via mobiltelefonen planera rutter, lägga till favoritplatser och kontrollera trafikläget. Informationen överförs enkelt till gps:en, så att den är redo vid avfärd. Det går även att svara på inkommande samtal och läsa sms direkt på gps:ns skärm. Tack vare röststyrningen är det bara att fråga var närmaste restaurang eller bensinmack ligger.

TomTom Go 5200 finns att köpa här via Prisjakt


+ Uppdateringar via WiFi
+ Kart- och trafikuppdateringar
+ Visa sms och svara på samtal
Dyr

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

TomTom Go 5200 har allt som behövs vart än färden går. Enkelt att uppdatera kartor och annat via Wi-Fi. Dock ganska dyr.

Specifikationer

Märke
TomTom
Produkttyp
Gps med femtumsskärm. Röststyrning.
Anslutning
MicroUSB, Wi-Fi, Bluetooth
Övrigt
16 GB lagring (kan utökas med microSD-kort), livstidsuppdateringar av kartor och trafik