Rygsækkens indhold er kapslet ind bag den hårde ydre skal.

Targus Cypress 15,6 Security Backpack

Säker ryggsäck skyddar datorn.

av #Diverse #Targus
8.4

Targus nya ryggsäck Cypress ger ett bra skydd av en bärbar dator när man behöver ta den med sig. Ryggsäcken håller hög kvalitet och här finns inga billiga blixtlås som går sönder om man tar i för hårt eller dåligt sydda sömmar som kan gå upp.

Cypress har många fina detaljer, som till exempel den kraftiga vadderingen av såväl baksidan mot ryggen som hängselremmarna. Tack vare den mjuka baksidan ligger inte ryggsäcken dikt an mot ryggen och därmed blir man inte lika svettig.

Det finns inga yttre fack för till exempel en vattenflaska, dokument eller en penna, därav namnet Security. Allt förvaras säkert inuti ryggsäcken. Det gör det också lite knöligare att snabbt nå det man vill ha tag på. Det är inte särskilt praktiskt, men det hårda skalet på alla sidor utom mot ryggen, ger en känsla av att datorn och allt annat verkligen är i tryggt förvar.

Inuti väskan finns det två fack. Ett större för allt vad man nu vill ta med sig, och ett lite mindre som är vadderat för att ge datorn extra skydd. Det här facket är fastsytt så att de hänger ett par centimeter över botten, något som minimerar risken för att datorn ska slå i golvet när man ställer ner ryggsäcken. Vi testade funktionen med en gammal bärbar i datorfacket, medan vi släppte väskan tre gånger i ett hårt golv från en meters höjd. Datorn klarade sig utan synliga skador och den fungerade som den skulle efteråt.

En bonus i sammanhanget är att väskan till stora delar är tillverkad av återvunna material. Enligt Targus går det till exempel åt 17 återvunna plastflaskor till en väska.


+ Bra skydd för datorn
+ Hög kvalitet
Inga yttre fickor

Läs mer om Targus Cypress 15,6


Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Kvalitetsryggsäck som skyddar en bärbar dator mycket bra, men vi saknar yttre fickor.

Specifikationer

Märke
Targus
Produkttyp
Ryggsäck
Övrigt
För datorer upp till 15,5 tum