En matt glasplatta som är ett bra och stabilt underlag för musen.

SkyPAD White Glass

En matt glasplatta som är ett bra och stabilt underlag för musen.

av #Diverse #SkyPAD
9.4

Det finns musmattor i många olika material. Det vanligaste är det mjuka skumgummiliknande material som är så vanligt, men de finns även i metall och hård plast.

För första gången testar vi nu en musmatta i glas. Det är danska SkyPAD som återupplivar en gammal tradition med musmattor av glas. För 20 år sedan var likaledes danska Icemat först med en musmatta av glas och jag använder faktiskt fortfarande min Icemat som jag köpte i en webbutik på fallrepet strax för millennieskiftet. Något liknande hade inte varit möjligt med en mjuk tygklädd musmatta.

SkyPAD ser med sin matta yta bra ut på skrivbordet. Om glidplattorna under musen är lite slitna kan det låta en del när man kör runt musen på SkyPAD:s lite råa glasyta. Det följer med några bitar teflon att klistra fast under musen. Med dessa på plats glider musen lätt över musmattan, som i sin tur står stadigt på bordet tack vare gummikuddarna i varje hörn.

SkyPAD är enkel att hålla ren. Det är bara att spruta på lite fönsterputs och torka med en ren trasa, så blir den som ny igen. Och till skillnad från tygklädda mjuka musmattor behöver man inte oroa sig för att tyget ska släppa och krulla ihop sig.


+ Slitstark
+ Lätt att hålla ren
+ Bra underlag för musen

SkyPAD White Glass finns att köpa hos CDON
Läs mer om SkyPAD White Glass


Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Ett snyggt och hållbart alternativ till den traditionella mjuka musmattan.

Specifikationer

Märke
SkyPAD
Produkttyp
Musmatta
Mått
30 x 25 cm
Övrigt
Finns i färgerna svart och vit