Opladeren er forholdsvis tung og står godt fast på underlaget, mens telefonen lades op.

Sandberg Wireless Charger Pad 15W

Tygklädd laddplatta för mobiltelefoner och andra enheter som stödjer standarden QI.

av Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Sandberg
9.3

Trådlös laddning har blivit vardagsmat och finns numera i många mobiltelefoner, framför allt i de högre prisklasserna. Det vimlar av trådlösa laddplattor på marknaden. Sandberg vill förstås vara med och de har gjort en snygg laddplatta i aluminium med en ovansida i grått tyg.

Finishen är det minsann inget fel på och den kan mycket väl stå framme i ett modernt hem utan att någon behöver skämmas.

På sidan finns det en liten lysdiod som lyser när en enhet laddas. På motstående sida ansluts usb c-kabeln. Det är modernt och bra, särskilt som allt fler nya telefoner laddas via usb c. Värt att notera är att det inte följer med någon strömadapter. Tanken är väl att man ska använda laddaren som följde med till telefonen. Annars säljer Sandberg laddare av alla möjliga slag.

När laddplattan är ansluten till en strömadapter är det bara att lägga en mobiltelefon som stöder laddtekniken QI på plattan och vänta. Telefonen laddas rimligt snabbt och den fungerar minst lika bra som andra laddplattor på 15 watt som vi jämför med.


+ Bra byggkvalitet
+ Usb c
+ Laddar snabbt

Läs mer om Sandberg Wireless Charger Pad 15W


Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Sandbergs laddplatta för trådlös laddning är ett lika elegant som enkelt sätt att ladda mobilen.

Specifikationer

Märke
Sandberg
Produkttyp
Trådlös laddplatta
Anslutning
Usb c
Övrigt
15 W