Rätt propp måste monteras innan laddaren kan tas i bruk.

Sandberg USB-C AC Charger PD 90W

Universalladdare med automatiskt spänningsval för usb c-enheter.

av Henrik Ræder Clausen #Diverse #Sandberg
9.1

Usb c är den modernaste och smidigaste usb-standarden, även om den faktiskt fyller fem i år. Den ersätter många av de gamla usb-varianterna och finns i allt från mobiltelefoner till bärbara datorer. Därför vore det också smart med en laddare som klarar alla typer av enheter.

Det har Sandberg tagit fasta på med sin nya laddare, som är en tämligen stor kloss som sätts direkt i ett vägguttag. Den ger utspänningar mellan 5 och 20 volt för att kunna ladda alla enheter som har en usb c-ingång.

Själva laddaren är enkelt utformad. Enda förberedelsen är att trycka fast en propp för europeiska vägguttag, sedan är det bara att börja ladda. Usb c är en smart teknik och laddaren anpassar automatiskt spänningen efter den enhet som laddas upp.

Det hela fungerar perfekt. Med en effekt på 90 watt går det att ladda en dator på en timme och mobiltelefoner med snabbladdningsteknik går förstås ännu snabbare. Faktum är att laddaren nästan är onödigt kraftfull eftersom många datorer inte kan dra nytta av laddarens 90 watt. Då kan man nöja sig med Sandbergs 65-wattsladdare i stället, som är 130 kronor billigare.

Sandbergs laddare fungerar utmärkt. Den enda nackdelen är att den är så stor att den tar upp ett helt vägguttag. En kort sladd till laddaren hade varit att föredra.


+ Hög kapacitet
+ Många ut-spänningar
Tar mycket plats i vägguttaget

Läs mer om Sandberg USB-C AC Charger PD 90W


Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Sandbergs laddare fungerar till alla typer av enheter som laddas via en usb c-port.

Specifikationer

Märke
Sandberg
Produkttyp
Universalladdare
Mått
7,8 x 7,8 x 3,0 cm
Vikt
350 g
Anslutning
Usb c
Övrigt
5-20 volt, 90 watt