Test av fotobok från Pixum

Fotobok – Pixum

Pixum gör fotoböcker med mycket hög bildkvalitet samtidigt som de är enkla att göra.

av Christian Slot #Diverse #Pixum
8.9

Ur stortestet av Fotoböcker i PC-tidningen 12/2017

Pixum är en av de ledande fotoboksföretagen på marknaden, och det märks tydligt på kvaliteten på det 21×27 centimeter stora testexemplaret. Fotoboken från Pixum har ett blankt omslag, medan sidorna i boken är halvblanka. Omslaget känns fast och robust med bra färgåtergivning som ger ett riktigt bra första intryck. De fina färgerna från omslaget går igen även inuti boken. Färgmättnaden är naturlig och lite dämpad, och hudtonerna på bilder med människor är snygga och naturtrogna. Dessutom är svartvita bilder mycket eleganta och helt utan färgstick, något som många av konkurrenterna har problem med. Detaljåtergivningen är överraskande bra både på omslag och inuti boken – kontrasterna är bra och detaljer framträder ordentligt.

Pixums redigeringsprogram är användarvänligt och mycket enkelt att komma i gång med. Välj bara produkten som du är intresserad av, sedan kan du börja skapa din fotobok, antingen på egen hand eller tillsammans med Pixums digitala fotoassistent. Oavsett vad du väljer är metoden enkel att hantera. Det finns ett hav av valmöjligheter och funktioner, som kan kännas lite överväldigande i början, men det går snabbt att lära sig.


+ Hög bildkvalitet
+ Snygg bindning
+ Relativt billig
Programmet tar tid att bemästra


Pixum

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Pixum levererar en fotobok med hög kvalitet, snyggt omslag och ett användarvänligt program – till ett överraskande bra pris.

Specifikationer

Märke
Pixum
Produkttyp
Fotobok
Mått
A4, matt