G840 är en jättemusmatta stor nog för både mus och tangentbord

Logitech G840

En musmatta i storleken enorm. Den är nästan en meter bred.

av #Diverse #Logitech
8.9

Logitechs nya musmatta G840 levereras i ett stort papprör som är en meter långt. Det beror på att musmattan är stor som en duk, eller närmare bestämt 90 x 40 centimeter. Det rör sig alltså om en extremt stor musmatta.

I vanliga fall är det bara att lägga en musmatta på skrivbordet, men i det här fallet krävs det en del förberedelser. G840 är så stor att även tangentbordet får rum på den. När det är på plats finns det ändå mer utrymme att röra musen på än med en vanlig musmatta.

Den Microsoftmus med blå lysdiod på undersidan som jag använder fungerar inte alltid på glatta ytor. I praktiken innebär det att det är svårt att finlira med pekaren som kan darra och småhoppa lite åt alla håll. Detta märks inte så mycket i Windows, men så fort jag ska träffa rätt text i Word eller rita är det störande. Med G840 på skrivbordet är detta problem ur världen. Vilken mus som helst rör sig smidigt över musmattan och pekaren glider mjukt över skärmen.

Baksidan är gummibelagd för att musmattan ska ligga stadigt på bordet. Vilket den verkligen gör, särskilt som den tyngs ned av tangentbordet.

Det är faktiskt ett rent nöje att använda Logitechs musmatta, eller duk om man så vill. Den täcker nästan hela bordet, men det fungerar. Jag gillar den.

Logitechs nya musmatta är hela 90 centimeter bred.


+ Ligger stadigt
+ Stor
Lätt att läsa av för musen


Logitech G840 finns att köpa här via Prisjakt

Läs mer om Logitech G840

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Med G840 har vi äntligen fått en musmattan som är stor nog för både mus och tangentbord. Därmed glider den inte runt på bordet när man använder musen.

Specifikationer

Märke
Logitech
Produkttyp
Musemåtta
Mått
40 x 90 x 0,3 cm