Din vægt vises som udgangspunkt i pund, men det ændres let til kg med en lille knap på undersiden.

Fitbit Aria Air

Billig smartvåg.

av Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Fitbit
8.9

Fitbit Aria Air är en enkel och billig smartvåg för att hålla koll på vikten. Den ser ut som vilken badrumsvåg som helst och den kan användas precis som en sådan också. Vågen startar när man ställer sig på den stora glasplattan och vikten visas på den tydliga skärmen.

Det är först med Fitbits app i mobiltelefonen som Aria Air verkligen visar vad den kan. Om appen är i gång när man ställer sig på vågen, synkroniseras den uppmätta vikten automatiskt med appen via Bluetooth. Det gör det lätt att dag för dag följa viktutvecklingen. Över tid ritas det upp en graf som med all önskvärd tydlighet visar åt vilket håll vikten är på väg. Det går även att skriva in en målvikt och sedan följa vägen närmare, eller längre ifrån, den.

Det också även en funktion i appen för att ange kroppens fettprocent, men den funktionen är förbehållen den mer än dubbelt så dyra systervågen Aria 2.

Appen är densamma som används till Fitbits stora utbud av hälsoarmband. Den som har ett sådant får alltså alla data samlade på ett ställe. Då går det inte bara att hålla koll på viktutvecklingen, utan även puls, antal dagliga steg och sömnmönster.

Det fina med Aria Air är att den inte kostar mycket mer än en traditionell badrumsvåg. Mätningen den gör är dessutom stabilare än i enklare vågar. Batteritiden anges till ett år, men det har vi inte kunnat prova eftersom vi bara har haft vågen under en månad. De tre AAA-batterier som behövs följer med i paketet tillsammans med vågen.


+ Smart våg
+ Automatisk synkronisering
Mäter ej fettprocent

Läs mer om Fitbit Aria Air


Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Fitbits smarta våg sparar automatiskt vikten i den app som hör till. Det gör det lätt att hålla koll på den egna viktutvecklingen.

Specifikationer

Märke
Fitbit
Produkttyp
Våg
Mått
30 x 30 x 2,5 cm
Vikt
1,77 kg
Anslutning
Bluetooth