Musemåtten er lidt over en halv meter bred, så du skal have et velvoksent skrivebord.

ASUS ROG Hone Ace Aim Lab

Här får du en lyxig musmatta med inbyggd linjal, så att du kan mäta musens precision.

av Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Asus
8.8

Musmattan Asus ROG Hone Ace är särskilt utformad för att förbättra precisionen oavsett om du arbetar eller spelar med musen. I mattans nederkant finns det en linjal du kan använda för att mäta om din mus verkligen har den precision och upplösning som tillverkaren lovar. Det går att göra samma sak med en vanlig linjal och en webbplats som www.mouse-sensitivity.com, men det är trevligt och framför allt mycket enklare att ha tillgång till alternativet på musmattan.

Musmattan har en fullständigt halkfri undersida och ovansidan har behandlats för att tåla spill. Vi droppade lite kaffe och olivolja på musmattan och båda var lätta att torka av efteråt utan några synliga spår av fläckar.

Mattan är tre millimeter tjock och det känns nästan som om du vilar handleden på en mjuk kudde när du använder den. Runt kanten finns en skyddande söm för att förhindra att kanten slits ut.

Arbetsytan på ROG Hone Ace är betydligt större än hos en vanlig reklammusmatta. Därför krävs det naturligtvis extra skrivbordsyta, men det innebär också att du inte behöver lyfta tillbaka musen till mitten av musmattan hela tiden om du sänkt hastigheten för att lättare kunna kontrollera muspekaren.


+ Tjock och halksäker

+ Mjuk och skön

– Dyr

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Här får du en lyxig musmatta med inbyggd linjal, så att du kan mäta musens precision.

Specifikationer

Märke
Asus
Produkttyp
Musmatta
Mått
50,8 x 42 x 0,3 cm
Vikt
63 g