Du kan bruge den tilhørende app til at styre, hvad der skal vises på skærmen i Airthings View Plus.

Airthings View Plus

Med Airthings View Plus kan du hålla bra koll på luftkvaliteten.

av Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Airthings
8.7

Airthings View Plus är en apparat som övervakar luftkvaliteten och varnar om luften till exempel innehåller det cancerframkallande ämnet radon eller om koldioxidnivån blir för hög.

Skärmen är av samma typ som finns i e-boksläsare. Det hjälper till att hålla nere strömförbrukningen, så att View Plus kan köras i upp till två år på batterierna, men tyvärr blir skärmen inte helt rensad från innehåll när den växlar visning. Vi kunde till exempel fortfarande se en svag skugga av föregående skärmbild som berättade att luften i vardagsrummet var bra, även om View Plus har växlat till att visa temperatur och CO2-innehåll.

Du kan få en snabb bedömning av luftkvaliteten bara genom att vifta med handen framför View Plus. Då lyser en LED-lampa grönt, gult eller rött. Du bestämmer själv vad som ska visas på skärmen med hjälp av den lättanvända mobilappen från Airthings. Här kan du även hålla ett öga på mätningarna via nätet när du inte är hemma.

Airthings View Plus mäter radon, skadliga partiklar, koldioxid, luftfuktighet, temperatur, luftburna kemikalier och lufttryck. Det är ändå väldigt enkelt att hitta rätt bland appens många mätningar, men det hade varit bra med en del pedagogiska förklaringar till vad de olika begreppen innebär.


+ Massor av mätningar

+ Bra app

– Skärmen lämnar ”skuggor”

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Med Airthings View Plus kan du hålla bra koll på luftkvaliteten.

Specifikationer

Märke
Airthings
Produkttyp
Luftsensor
Anslutning
Bluetooth og Wi-Fi
Övrigt
Virker med iOS og Android