Test av MSI GS63VR 7RF Stealth Pro

MSI GS63VR 7RF Stealth Pro

En snabb och gedigen bärbar pc från MSI, som dock är tämligen dyr.

av #Dator #MSI
8.6

Hör du till dem som ställer högre krav på din bärbara pc än att den bara ska kunna klara av vanliga program som Word och Excel? Då kan MSI:s stora och gedigna bärbara dator GS63VR 7RF Stealth Pro vara ett bra val.

Den är byggd för att klara det senaste 3d-spelen, vilket i praktiken innebär att den klarar i stort sett vad som helst. Även när vi ställer in högsta upplösningen i spelen jobbar dator på utan att svettas. Mätvärdena från våra tester bekräftar prestanda. Det är processorn, ramminnet och ssd-enheten som sätter fart på den här datorn.

Trots de fina specifikationerna har MSI byggt en tunn och lätt dator. Det innebär dock att den låter en hel del när den pressas och all varm luft ska transporteras bort från datorns inre. Ett enkelt sätt att slippa oljudet är att använda hörlurar, vilket man gärna gör ändå. Fördelen med det effektiva kylsystemet är att datorn aldrig blir särskilt varm.

Skärmen leverera en bra och ljusstark bild. Ytan är matt och hur mycket ljus som än belyser skärmen ger den inga reflexer.

Tangentbordet är ytterligare ett bevis för att detta är en dator för kräset spelfolk. Det kommer från spelspecialisterna på SteelSeries och uppfyller alla krav för den som vill har tangenter upplysta i regnbågens alla färger. Dessutom är datorn så bred att det får plats en numerisk del.

På sidorna hittar vi goda anslutningsmöjligheter. Här finns en hdmi-port, en DisplayPort, fem usb-portar av olika slag, ett fast nätverksuttag, minneskortläsare för SD-kort och hörlursuttag.


+ Snabb
+ Bra tangentbord
Låter mycket


MSI GS63VR 7RF Stealth Pro finns att köpa här via Prisjakt

Läs mer om MSI GS63VR 7RF Stealth Pro

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

En snabb och gedigen bärbar pc från MSI, som dock är tämligen dyr.

Specifikationer

Märke
MSI
Typ
Bärbar pc
Processor
Intel Core i7 7700HQ, 2.80GHz
Grafikkort
NVIDIA GeForce GTX 1060, 2047 MB
Ramminne
16 GB
Lagring
256 GB SSD (M.2), 1 TB HDD
Skärmstorlek
15,6 tum, IPS
Skärmupplösning
1920 x 1080 pixel
USB-portar
3x usb 3.0, 1x usb 2.0, usb c
Nätverk
802.11ac
Mått
38,0 x 24,9 x 1,8 cm
Vikt
1,89 kg
Pekskärm
Nej
Operativsystem
Windows 10 Home 64 bit
Benchmark (högre är bättre)
3722,3