SAMSUNG GALAXY S7

SAMSUNG GALAXY S7

Snabbt flaggskepp med knivskarp kamera

av #Telefon #Samsung
10.0

Samsungs nya flaggskepp bland mobiltelefonerna heter Galaxy S7 och sällan har väl epitetet supermobil varit mer passande.

Prestandan är imponerande och slås bara av de dyraste iPhone-modellerna. Alla appar och processer körs utan minsta ansträngning. Även när åtskilliga appar redan är i gång klarar processorn av att ge en fullständigt smidig och hackfri upplevelse av det man gör. Det är ett rent nöje att leta bland menyerna och känna att telefonen reagerar kvickt.

Galaxy S7 har den bästa skärm vi har sett i en mobiltelefon. Förutom att reagera prompt när vi pekar på den är bildkvaliteten imponerande hög. Färgerna är livfulla och ljusstyrkan går att dra upp så att det utan vidare går att se allt som visas på skärmen även i fullt solljus. Det är en fröjd att dra i gång en film eller bläddra bland bilder på den 5,1 tum stora skärmen.

Ett bra komplement till den fina skärmen är huvudkameran på tolv megapixel. Den tar formidabla bilder och Samsung har fått till en kamera som fångar upp väldigt mycket ljus, vilket leder till att det går att ta bra bilder även i dunkel belysning. Med en Galaxy S7 i fickan kan man med gott samvete pensionera digitalkameran.

En snabb processor, en ljusstark skärm och en potent kamera brukar leda till att telefonen måste laddas ofta, men så är det inte. Vi har inga problem att använda telefonen under ett dygn på en enda laddning, inte ens när vi testar avancerade spel eller tittar på film – vilket alltid sätter batteriet på prov.

Samsung Galaxy S7 är en allt igenom fantastisk telefon med smarta funktioner. Den är stilrent snygg och bara för att ha något att anmärka på nämner vi baksidan av glas som gör telefonen en smula glatt.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Snabbaste Android-telefonen på marknaden, fylld med läckra
funktioner och en bra kamera.

Specifikationer

Märke
Samsung
Processor
Exynos 8890
Ramminne
4 GB
Lagring
32 GB
Skärmstorlek
5,1 tum
Skärmupplösning
1440 x 2560 pixel
Operativsystem
Android 6.0
Mått
142,4 x 69,9 x 7,9 mm
Vikt
152 gram
Fingeravtrycksläsare
Ja.
Kamera
12/5 megapixel (baksida/framsida)
Minneskortläsare
Ja.