Roccat Sova MK

För alla som heller jobbar i soffan än vid skrivbordet

av #Tangentbord #Roccat
9.0

Roccat Sova är ett stort och tungt åbäke till tangentbord som inte liknar någonting annat. Men hur tokigt det än ser ut, så fungerar det.

Det här är ett tangentbord för den som hellre sitter i vardagsrumssoffan än vid skrivbordet. På undersidan finns det fyra kuddar som gör det skönare att ha det på låren medan man sitter i soffan och skriver eller spelar. Till höger på ovansidan finns det en stor glatt yta som är tänkt att användas för musen. Tack vare tangentbordets tyngd ligger det säkert kvar i knäet, även under de mest dramatiska ögonblicken i favoritactionspelet. Kuddarna är sköna och det hela fungerar faktiskt riktigt bra.

Skaffa en musmatta
Musytan är överraskande bra, men beroende på vilken mus man använder kan det vara smart att klistra fast en musmatta i passande storlek på den. Då fungerar vilken mus som helst och Roccat Sova blir ett riktigt portabelt spelpaket.

Det är härligt att spela på tangentbordet, men det låter en hel del om tangenterna. Det är kanske inte världens största problem om man spela med hörlurar, men finns det andra i närheten eller som du behöver skriva i lugn och är detta fel verktyg – om du inte vill driva övriga familjen till vansinne.

Roccat Sova MK finns att köpa här via Prisjakt.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Roccat Sova MK är en knäpp produkt, men den fungerar faktiskt lysande. Den är perfekt för alla som hellre spelar i soffan än framför datorn.

Specifikationer

Märke
Roccat
Anslutning
USB
Tangentljus
Blått
Kabellängd
4 meter