Deltaco TB-630

Deltaco TB-630

Smart Bluetooth-tangentbord för pekdator och mobil

av #Tangentbord #Deltaco
7.8

Den som använder pekdatorn eller kanske mobilen för att skriva längre texter blir snart less på det virtuella skärmtangentbordet. Då är det vettigare att skaffa ett externt tangentbord som exempelvis Deltacos TB-630. Det är ett trådlöst tangentbord som ansluts vis Bluetooth. Tangenterna är lika stora som på ett standardtangentbord för pc.

TB-630 kan även användas med en vanlig dator, så länge den har stöd för Bluetooth. Det finns till och med en Windows-tangent förutom Ctrl, Alt och Alt Gr som vi känner från traditionella tangentbord.

Deltaco TB-630 är 1,5 centimeter högt och brett som ett A4 ungefär. De fyra gummifötterna ser till att det står stadigt på i stort sett alla underlag. Tangenterna är bakgrundsbelysta och ljuset kan varieras med sju färger. Det hela påminner mycket om hur det ser ut på vanliga billiga bakgrundsbelysta tangentbord.

TB-630 är lite för stort för att vara optimalt på resan. Bäst passar det hemma att ta till när det ska skrivas lite mer på pekdatorn. Det inbyggda batteriet laddas upp med en microUSB-kabel från vilken usb-laddare som helst

Deltaco TB-630 finns att köpa här via Prisjakt.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Deltaco TB-630 fungerar med i stort sett alla pekdatorer och smartmobiler och är ett smidigt sätt att skriva längre texter jämfört med att göra det på ett virtuellt tangentbord.

Specifikationer

Märke
Deltaco
Anslutning
Bluetooth
Antal tangenter
78
Tangentljus
Ja
Övrigt
Vikt: 336 gram