Deltaco Wireless Bluetooth mini keyboard

Deltaco TB-119

Deltaco har tagit fram ett kompakt tangentbord som tål ett portabelt liv

av #Tangentbord #Deltaco
7.5

Deltaco TB-119 är ett litet tangentbord med nordisk tangentlayout som ansluts via Bluetooth till en pc, mobil eller pekdator. TB-119 är verkligen kompakt och lätt att ta med. Medietangenterna för exempelvis ljudvolymen har flyttats till F-tangenterna och de aktiveras med FN-tangenten.

Själva tangenterna är lika stora som på ett konventionellt tangentbord, men de sitter mycket tätare ihop. Tangentbordet är 24×9,5 centimeter stort, så det vill till att snåla med utrymmet för att allt ska få plats. Detta kräver en del övning innan det går bra, men med tiden vänjer man sig,

Det är lätt att ansluta TB-119. På baksidan finns det en strömbrytare samt en usb-port för att ladda tangentbordet. På undersidan sitter det en knapp för att para ihop det med en dator eller mobil. Det fungerar på upp till tio meters håll.

Underdelen är gjord av aluminium som ger ett stilrent och nästa sobert intryck. Det resulterar också i lite högre vikt än om allt hade varit i plast och det motverkar ju själva tanken med ett portabelt tangentbord.

Det är ganska tyst när man skriver på TB-119, vilket är bra eftersom man ofta använder det på ställen där man vill störa så lite som möjligt.

Deltacos tangentbord finns att köpa här via Prisjakt.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

TB-119 är kompakt, men också aningen tungt. Ett bra köp om du vill skriva mobilt.

Specifikationer

Märke
Deltaco
Anslutning
Bluetooth