AOC Q3277PQU

AOC Q3277PQU

Knivskarp jätteskärm

av #Skärm #AOC
9.0

En enorm skärm med hög bildkvalitet till ett överraskande lågt pris. AOC Q3277PQU som kom redan i höstas har nu fått en mycket smaklig prissättning. Därför måste vi bara testa den.

Q3277PQU är på hela 32 tum med upplösningen 2 560×1 440 pixel. Det är så stort att det med lite god vilja går att jobba med tre fönster eller dokument bredvid varandra. Standardinställningen ger en bild där såväl text som bilder och filmer blir knivskarpa med många detaljer, fin kontrast och superb färgåtergivning. Det finns med andra ord inga nämnvärda skäl att börja finlira med bildinställningarna.

Skärmen står stadigt på bordet även när vi vinklar, vrider eller justerar höjden. När vi vänder den på högkant för att komma anslutningarna lite närmare (de sitter på baksidan och pekar rakt nedåt) svajar den dock till lite, men storleken till trots tenderar den aldrig att välta.

Förutom den fina bilden och den goda ergonomin bjuder AOC även på ovanligt många anslutningar. Vi får de vanliga bildingångarna som till exempel dvi, hdmi och vga, tillsammans med hela fyra usb-portar, varav två är usb 3.0.

Detta är en bra skärm med en fin bild som nu har fått ett högst rimligt pris. Det enda som inte är toppen är strömförbrukningen. En effekt på 50 watt vid drift är mycket.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Stor och härlig bild. Gott om anslutningar och rätt pris,. men
den drar mycket ström.

Specifikationer

Märke
AOC
Storlek
32 tommer
Upplösning
2560 x 1440 pixels
Anslutning
DVI, HDMI, DisplayPort, VGA, 2 x USB 2.0, 2 x USB 3.0
Effekt
50 W
Responstid
4 ms
Mått
74,19 x 17,12 x 65,9 cm
Vikt
11,55 kg