Xara Photo & Graphic Designer 365

Full kontroll över bilder och grafik

av #Program appar spel
8.8

Gör dina bästa foton ännu bättre och skapa tjusiga inbjudningar till dina fester med ett och samma program. Det kanske låter invecklat men är fullt möjligt med Xara Photo & Graphic Designer 365, som erbjuder en mängd användarvänliga funktioner.

Programmet är visserligen på engelska och det krävs lite tålamod för att lära sig var alla funktioner gömmer sig i menyerna. Men den som håller ut får ett program som är riktigt bra och användbart.

Framför allt bildbehandlingen är mycket enkel att lära sig. En överskådlig meny med ikoner på vänster sida av programfönstret ger snabb och enkel tillgång till de viktigaste funktionerna, och det är ingen konst att förbättra kontrasten, leka med färgerna eller ta bort röda ögon.

Det går snabbt att lära sig de grundläggande funktionerna och med lite upptäckaranda även avancerade uppgifter som att arbeta med grafiska objekt i 3d.

Programmet har många verktyg som brukar finnas i dyra programpaket från Adobe och är generellt lättarbetat. Första gången tog det bara en halvtimme att skapa en snygg tredelad folder, bland annat tack vare alla bilder som man får med på köpet.

Omdöme

Kompetent program som gör det enkelt att redigera bilder och skapa grafisk layout.

Specifikationer

Funktioner
Bildbehandling, 3D-redigering, Grafisk layout
Format
PDF, JPG, TIFF, PNG, XAR, PSD, GIF
Operativsystem
Windows Vista, 7, 8, 8.1 og 10
Systemkrav
Intel Celeron/AMD Sempron eller nyare, 500 MB RAM och 300 MB lagring
Språk
Engelsk