Ashampoo Photo Recovery

ASHAMPOO PHOTO RECOVERY

Noggrann räddning av förlorade bilder

av #Program appar spel #Ashampoo
7.0

När det omfångsrika bildarkivet i datorn en dag plötsligt är borta är det lätt att få en mindre chock. Saknas dessutom backup är katastrofen ett faktum. Allt behöver dock inte vara förlorat. Ashampoo Photo Recovery kan förmodligen rädda bilderna.

Det är lätt att styra programmet, som är på svenska. Det finns bara ett fåtal inställningar och bland de viktigare är att ange i vilka mappar sökningen ska ske samt vilka sökkriterier som gäller – till exempel bildformat och bildstorlek. Detta ger goda chanser att hitta förlorade bilder och inte bara tonvis med miniatyrer från bortglömda program.

Sökningen är extremt grundlig och i vårt test hittade Photo Recovery alla raderade bilder på såväl en ssd som en hårddisk och ett usb-minne. Sökningen tar dock tid. När vi valde snabbsökning av en ssd på 128 gigabyte tog det flera timmar innan det var klart.

När sökningen väl är genomförd visar programmet en av sina absolut största fördelar: det går nämligen att tydligt se de bilder som kan återskapas, vilket gör det lätt att välja vad som ska räddas. Priset är rimligt, men Photo Recovery kan å andra sidan bara hitta bilder och inga andra typer av filer.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Enkelt filräddningsprogram för bilder. Men den noggranna sökningen tar lång tid.

Specifikationer

Märke
Ashampoo
Funktioner
Recovery
Operativsystem
Windows