Sandberg Waterproof Powerbank 6000

Sandberg Waterproof Powerbank 6000

Tåligt portabelt batteri för att ladda mobilen

av #Portabelt batteri #Sandberg
8.5

Om strömmen börjar tryta i mobilen eller pekdatorn och det är långt till närmaste vägguttag kan ett portabelt batteri vara lösningen. Sandberg Waterproof Powerbank 6000 är ett extrabatteri för att ladda mobila enheter. Det har en kapacitet på 6000 milliamperetimmar, vilket räcker till åtminstone två laddningar av en mobiltelefon. Det är alldeles utmärkt, även om det finns konkurrenter med högre kapacitet.

En stor fördel är att Waterproof Powerbank 6000 tål vatten och smuts. Den är IP67-klassad, vilket innebär att den kan sänkas ned i vatten till maximalt en meters djup. Den är även stötsäker och kan fungera som ficklampa: Två tryck på strömbrytaren tänder nämligen den inbyggda led-lampan.

Det följer med en microUSB-kabel för att ladda upp batteriet i enheten eller för att omvänt ladda en mobil enhet. Den som äger en Apple-enhet får ta med sig en egen sladd.

Waterproof Powerbank 6000 kan köpas direkt av Sandberg här.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Sandberg Waterproof Powerbank 6000 är ett välbyggt portabelt batteri som tål både vatten och smuts. Det är det perfekta tillbehöret på campingsemestern.

Specifikationer

Märke
Sandberg
Kapacitet
6000 mAh
Anslutning
1x usb, 1x microUSB
Mått
11,5 x 6,0 x 2,0 cm
Vikt
162 gram
Övrigt
Vatten- och smutståligt