ASUS ZenPad 3s 10

En riktigt bra pekdator med höga prestanda och läcker design som passar perfekt för videosamtal, läsning och spel.

av #Pekdator #ASUS
8.9

Känner du behov av en ny pekdator och behöver ett alternativ till populära iPad är Asus ZenPad 3s 10 ett intressant alternativ. Den ser inte bara bra ut utan är också snabb, något som återspeglar sig i priset.

Härlig skärm
Asus propra pekdator har en knivskarp skärm som gör datorn perfekt för att titta på film, surfa och kolla videoklipp på YouTube. Den har prestanda nog för tunga spel och för att visa film utan att tveka. Tack vare den inbyggda fingeravtrycksläsaren går det snabbt att låsa upp datorn samtidigt som det bli svårare för utomstående att använda den.

Perfekt för videosamtal
ZenPad 3s 10 är precis lagom stor och den väger varken för liten eller för mycket. Den är skön att sitta med i knäet eller att hålla i. Skärmen fungerar dock som en magnet för fingeravtryck, vilket är något som gäller för många liknande enheter. Likväl är detta problem väldigt tydligt när skärmen är på.

Den primära kameran kunde gärna vara bättre, medan den sekundära för självporträtt överraskar positivt. Därför passar ZenPad 3s 10 extra bra för videosamtal.

ZenPad 3s 10 finns att köpa här via Prisjakt

Omdöme

Allt som allt är ZenPad 3s 10 en utmärkt pekdator. Den kostar en del, men allt håller hög kvalitet och den är ett vettigt alternativ till Apples och Microsofts pekdatorer.

Specifikationer

Märke
ASUS
Processor
Hexa-core (2x2.1 GHz & 4x1.7 GHz)
Ramminne
4 GB
Lagring
32GB
Skärmstorlek
9,7 tum
Skärmupplösning
1536 x 2048
Batteritid
Max 10 timmar
Batterikapacitet
Li-Po 5900 mAh battery (22 Wh)
Mått
240.5 x 163.7 x 7.2 mm
Vikt
430 gram
Kamera
8/5 megapixel (baksida/framsida)
Minneskortläsare
Max 256GB
Nätverk
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, WiFi Direct, hotspot