MSI INTERCEPTOR DS300 GAMING MUS

MSI Interceptor DS300

Bra mus till vettigt pris

av #Mus #MSI
8.0

MSI Interceptor DS300 är en häftig och riktigt lyxig mus, som utan problem tar upp kampen med betydligt dyrare konkurrenter.

Med Interceptor DS300 har MSI gjort allt för att ge bästa möjliga användarupplevelse när den ska nyttjas under långa stunder. Den ergonomiska designen gör den bekväm, och de gummibelagda sidorna ger ett bra grepp även med fuktiga fingrar.

Det bör dock nämnas att sidoknapparna har en aningen irriterande placering som gör det enkelt att klicka på dem av misstag, även när man bara vilar fingrarna på musen.

Alla knappar kan programmeras så att de passar dina önskemål, och det är till och med möjligt att ändra lasersensorns upplösning med en knapp på musens ovansida. Om du vill ha en fysiskt lättare mus, går det att plocka bort en eller flera av de vikter som är placerade på musens undersida.

MSI har varit noga med materialen när de skapade den här musen. Till och med sladden känns lyxig med heltäckande vävd nylon och guldpläterad usbkontakt. Du kommer att känna att du får något extra för pengarna.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Bra mus med en mängd anpassningsmöjligheter, både via mjukvara och med fysiska vikter.

Specifikationer

Märke
MSI
Kabel/trådlös
Kabel
Anslutning
USB
Antal knappar
Sex programmerbara
Mått
12,5 x 8,1 x 4,3 cm
Vikt
150-153 gram
Sensor
ADNS 9800 laser
Övrigt
RGB-upplyst logotyp