SPOTCAM HD PRO

Spotcam HD Pro

Håll koll hemma både inne och ute

av #Kameror #SpotCam
9.0

SpotCam är en liten övervakningskamera som är lätt att komma i gång med och som fungerar lika bra inne som ute. Det följer dessutom med lagringsutrymme online för att de senaste 24 timmarnas inspelningar alltid ska finnas tillgängliga. Där sparar kameran automatiskt allt som spelas in. Det är värdefullt dels för att man alltid kan se vad som har hänt hemma, dels för att eventuella bevis finns i säkert förvar om något händer.

Det är så lätt det kan bli att komma i gång med SpotCam. Kameran ska anslutas till ett vägguttag, en app ska installeras i mobilen och så är det klart. Det går lika bra att logga in på SpotCams webbplats och installera kameran den vägen.

Alla kontakter är täckta med gummilock för att fukt inte ska kunna tränga in. Kameran är dock inte vattentät, så den kan inte placeras hur som helst. Den ska sitta under ett utskjutande tak för att inte bli blöt när det regnar.

Inspelningarna sker i upplösningen 1280×720 pixel och bilderna är hyfsat skarpa. Kameran kan också spela in i mörker och även då blir upptagningarna bra. Så fort den inbyggda rörelsesensorn reagerar på något skickas ett meddelande till den anslutna mobiltelefonen. Samtidigt sätts en markör i videoinspelningen, så att det är lätt att se vad som har hänt.

Omdöme

En bra övervakningskamera som fungerar både ute och inne. Hög bildkvalitet.

Specifikationer

Märke
SpotCam
Upplösning
1280 x 720 pixel
Anslutning
Wi-fi
Övrigt
Vattentålig, högtalare, mikrofon