Arctic P324 Bluetooth Headset

Enkla hörlurar som sitter skönt och som överraskar med god ljudkvalitet.

av #Hörlurar och headset #Arctic
8.2

Behöver du ett par nya hörlurar till den dagliga träningen kan Arctic P324 vara intressanta. Tack vare bågen som går runt nacken sitter de fast ordentligt under träningen och även om de sitter utanpå ytterörat dämpas omgivande ljud väl. De är sköna att bära länge, vilket främst beror på att de inte sitter i örat och skaver.

Viktigast av allt är dock ljudet. Det finns bra tyngd i både musik och poddsändningar och det går att spela högt utan att det låter alltför illa. Ljudkvaliteten är dock inte så god att de duger för mer koncentrerad lyssning hemma i vardagsrummet, men under motion och vid buss- eller tågresan är de perfekta.

På höger kåpa finns det fem knappar för att styra ljudet. Det går att ändra ljudvolymen, byta låt och starta och stoppa musiken. Play-knappen används även för att starta Bluetooth-anslutningen och parkopplingen går lätt, något som inte alltid är fallet med Bluetooth-enheter.

Arctic P324 finns att köpa är via Pricerunner

Omdöme

Riktigt bra ljud, behagliga att bära länge och ett vettigt pris. Söker du nya trådlösa hörlurar till ditt aktiva liv är detta ett bra val.

Specifikationer

Märke
Arctic
Frekvensområde
18 Hz - 22 kHz
Batteritid
15-20 timmar
Anslutning
Bluetooth
Vikt
78 g