Razer Leviathan Mini

RAZER LEVIATHAN MINI

Bastung minihögtalare

av #Högtalare #Razer
7.0

Det finns mängder med små Bluetooth-högtalare att använda till exempelvis mobilen. Ett sådant exempel är Leviathan Mini från speltillbehörstillverkaren Razer. Trots att detta är en liten högtalare får den ur sig mycket ljud och den klarar höga ljudvolymer.

Razer inriktar sig helt klart på en yngre publik, vilket inte minst märks på ljudet som domineras totalt av basfrekvenserna. Ljudbilden är obalanserad och det kan vara svårt att höra röster eller utskilja enskilda instrument. Ljudet blir lätt grötigt, särskilt när ljudvolymen dras upp.

Razer har dock lyckats göra en lättanvänd och på många sätt praktisk högtalare. Det tar inte många minuter från att packa upp den tills musiken flödar. Bluetooth-kopplingen fungerar perfekt, annars finns både NFC och vanlig hederlig ljudutgång.

Leviathan Mini är lätt att ta med överallt där man vill lyssna på musik utan hörlurar. Den är kompakt och med sina 538 gram känns den lätt och smidig. Det följer med en skyddspåse att frakta den i. Batteritiden är fina tio timmar, vilket räcker gott för en dag vid poolen eller på stranden.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

En kompakt Bluetooth-högtalare som kan spela högt, men
ljudkvaliteten är inte den bästa.

Specifikationer

Märke
Razer
Anslutning
Bluetooth, NFC, minijack
Utgångeffekt
24 w
Vikt
538 gram
Mått
2,4 x 18,5 x 5,5 cm
Batteritid
10 timmar