Libratone One Click

Libratone One Click

Bluetooth-högtalare med handtag och hög ljudkvalitet.

av #Högtalare #Højtalere #Libratone
8.9

Det är populärt att strömma musik från internet med en smartmobil eller pekdator. De mobila enheterna må vara smidiga, men ljudkvaliteten i de inbyggda högtalarna är sällan bra. Den som vill lyssna på musiken tillsammans med andra vår då använda en extern högtalare, till exempel Libratone One Click. Högtalaren kan antingen anslutas trådlöst via Bluetooth eller via en kabel till ljudutgången.

Libratone One Click ser ut som en liten väska med ett löstagbart handtag. Handtaget kan placeras lite som man vill. Högtalaren är klädd med mjukt stötdämpande material och tack vare handtaget är det lätt att bära den med sig, hänga den på ett cykelstyre eller fästa den på en gren. Däremot är det svårt att få den att stå upp på ett bord. Den är övertung och välter lätt. Materialet är vattentätt och högtalaren tål en regnskur.

Då är det trevligare att lyssna på Libratone One Click. Ljudet är mycket bra och detaljrikt. De fem högtalarelementen skickar ut ljudet i alla riktningar. Basen är djup och det går att vrida upp ljudvolymen mer än vad man klarar att lyssna på utan att ljudet förvrängs. Det är faktiskt svårt att hitta bättre ljud i den här prisklassen.

Libratone One Click innehåller ett batteri som räcker i elva timmar. Det laddas via en micro usb-kabel av samma typ som används till många mobiltelefoner.

Libratone One Click finns att köpa här via Prisjakt.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Libratone One Click ser ut som en liten väska att hänga på en gren eller kanske cykelstyret. Bra ljudkvalitet.

Specifikationer

Märke
Libratone
Anslutning
Bluetooth, 3,5 mm mini-jack
Vikt
0,9 kg
Mått
12,0 x 4,1 x 20,5 cm
Batteritid
12 timmar
Övrigt
IPx4 regntæt. Udskiftelig ramme