CREATIVE SOUND BLASTER ROAR PRO

Sound Blaster Roar PRO

Mångsidig mobilhögtalare

av #Högtalare #Creative
8.0

Creative har lanserat en mobilhögtalare med en mängd smarta användningsmöjligheter. Den kan givetvis spela upp ljud och musik från din smartmobil, pekdator och dator via Bluetooth, telejack eller usb. Inbyggda mikrofoner kan spela in direkt till ett minneskort, och den kan fungera som ett trådlöst headset till en telefon och användas som en så kallad PAanläggning (talförstärkare) tillsammans med Creatives Roar Mic, som vi testar längre upp på sidan.

Creative har alltid levererat hög ljudkvalitet, så även denna gång. Den lilla högtalaren kan spela med MYCKET hög volym och har trots sin ringa storlek ett naturligt och bra ljud.

Med funktionerna Terabass och ROAR aktiverade får det som spelas upp extra bas och ljudstyrka. Roar PRO fungerar även för mobilsamtal med bra ljud för bägge parter. Tre stycken inbyggda ljudalternativ gör det möjligt att välja mellan ljudbilderna varm, neutral och energisk. Den bästa för samtal är utan tvekan energisk, medan den varma passar bäst för musik.

Roar PRO är enkel att börja använda – sätt bara in den i laddaren och ladda upp batteriet, därefter kan du använda den trådlöst i upp till tio timmar. Det är enkelt att ansluta den med Bluetooth: håll ner Bluetoothknappen ett par sekunder, och den går in i kopplingsläge. Det går att ha två enheter, till exempel en smartmobil och en pekdator, anslutna samtidigt.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Roar PRO är den mest funktionsdugliga mobilhögtalare vi
någonsin har testat..

Specifikationer

Märke
Creative
Anslutning
Bluetooth 3.0, AUX-in, USB, microSD
Vikt
1,1 kg
Mått
5,7 x 20,2 x 11,5 cm
Övrigt
Afspil fra smartphone, tablet, pc og microSD. Optag fra indbygget mikrofon eller tilsluttede enheder. Telefonsamtaler via Bluetooth.