EPSON EH-TW5210

EPSON EH-TW5210

Underhållning på 7,6 meter

av #Diverse #Epson
9.0

PEpson EH-TW5210 är en elegant hemmaprojektor med runda kurvor och diskret formgivning som gör att den passar in överallt. Installationen är enkel: Det är bara att packa upp den och slå på strömmen. Sedan är den redo för en lämplig videokälla. Det finns anslutningar som passar det mesta, från en dator (vga) till Blu-rayspelare (hdmi) eller till och med en mobiltelefon via MHL.

Sedan är allt klart. Det finns ingen mening med att justera bilden, projektorn ser automatiskt till att bilden är skarp. Det går förstås att ställa in skärpan manuellt, men det behövdes aldrig under våra tester.

Majoriteten av alla funktioner går att nå från knappsatsen på projektorns ovansida eller från den fjärrkontroll som följer med.

Bilden är stor och skarp, och i full hd-upplösning. Den är detaljrik oavsett hur stor bild som projiceras. Det går att få en bild på hela 300 tum, eller 7,4 meter mätt diagonalt. Kan inte projektorn stå mitt framför den duk (att föredra) eller vägg som bilden ska visas på kan bilder rätas upp från 30 graders vinkel. Det enda vi kan klaga på är att ljusstyrkan är lite för klen i dagsljus. Sommartid måste fönstren täckas för.

Omdöme

En utmärkt projektor med härligt stor bild och många spännande funktioner

Specifikationer

Märke
Epson