Blue Snowball iCE

Blue Snowball iCE

Usb-mikrofon för ljudinspelning i hög kvalitet

av #Diverse #Blue
8.0

Om du har tröttnat på dålig ljudkvalitet när du spelar in med mikrofonen i headsetet bör du skaffa dig en bättre mikrofon, förslagsvis en som Snowball iCE. Usb-
mikrofonen gör det enkelt att spela in ljud av hög kvalitet, oavsett om det är för att kommentera en hemvideofilm, spela in sång, gitarrspelande, datorspelande eller bara för att använda vid Skype-samtal.

Det är mycket enkelt att börja använda mikrofonen – anslut den till en usb-port och vänta några sekunder så är det klart. Det behövs inga drivrutiner, men däremot ett program för att hantera det ljud mikrofonen registrerar. Det kan till exempel handla om program som Skype, eller gratisprogrammet Audacity om du har planer på att göra inspelningar.

Jämfört med en inbyggd mikrofon på datorn kan Snowball iCE spela in ljud betydligt mycket mer detaljrikt och med fler nyanser. Den kan till och med användas som konferensmikrofon, eftersom den kan spela in 360 grader runt mikrofonen. Ljudkvaliteten är överlag väldigt bra, men det kan vara lite irriterande att inspelningsvolymen blir mycket låg.

Blue Snowball iCe finns att köpa här via Prisjakt.

Omdöme

Mikrofonen Blue Snowball iCe ger bra inspelningar fria från irriterande bakgrundsljud.

Specifikationer

Märke
Blue
Produkttyp
Mikrofon
Vikt
460 gram
Anslutning
Usb 2.0