Arctic Quick Charger 8000

Snabb laddninga av mobiler och pekdatorer

av #Diverse #Arctic
10.0

I ett hushåll med många mobila enheter är alltid laddningen en fråga för diskussion. I stället för att alla har varsin borttappad laddare kan det vara smidigare att samla all laddning på ett ställe.

Arctic Quick Charger 8000 är ett bra exempel på en laddstation med fem usb-portar. Fyra av portarna känner av enheten som ansluts för att ladda den så snabbt som möjligt. När vi testar går det nästan lika snabbt att ladda som med pekdatorn originalladdarna.

Den sista porten används för extrem snabbladdning av enheter med processorn Snapdragon, vilket många Android-telefoner har. I vårt test laddar vi upp en Nexus 6 på samma tid som originalladdaren. När vi testade samma telefonen i en av de andra usb-portarna tog laddningen lite längre tid. En iPhone kan inte snabbladdas utan måste laddas med en av de fyra vanliga usb-portarna.

Arctics laddare är så liten att den är lätt att ta med på resan, vilket är skönt för att alla i familjen ska kunna ladda samtidigt. Quick Charger köps direkt av tillverkaren via internet.

Arctic Quick Charger 8000 finns att köpa här hos tillverkaren.

Omdöme

Arctics laddstation är en praktisk lösning för att ladda felar mobila enheter samtidigt.

Specifikationer

Märke
Arctic
Produkttyp
Laddare
Mått
11,6 x 15,1 x 3,6 cm
Vikt
180 gram
Anslutning
5x usb
Övrigt
Kapacitet: 8000 mAh